lauantai 12. joulukuuta 2015

Kun media tänä päivänä nostaa esille enimmäkseen dramaattisia, järkyttäviä ja jopa pelottavia uutisia, oli viikolla huomattavan miellyttävää lukea uutinen, joka koski omaa kotikuntaani.

Saksalainen Hetzner Online GmbH  rakentaa tänne lähivuosina ison datakeskuksen. Tontin kauppahinta oli hitusen alle viisi (5) miljoonaa!

Ja pelkän tonttikaupankin jälkeen tiedossa on alueelle miestyövuosia sekä rakentamisaikana että sen jälkeenkin ja -kuka tietää- vaikkapa uusiakin investointeja nyt, kun ketsuppipullosta saatiin korkki pois? Näinä aikoina tuollainen uutinen jos mikä kohottaa mielialaa.

 “Olemme erittäin tyytyväisiä Hetznerin päätöksestä rakentaa datakeskus Tuusulaan. Rakennusvaiheessa tämän kaltainen investointi työllistää tyypillisesti noin 200–300 henkilötyövuotta ensi vuodesta alkaen. Pysyviä työpaikkoja odotetaan syntyvän noin 40–80. Tämä on tärkeä kehitysaskel paikalliselle liiketoiminnalle. Lisäksi tämä tekee koko pääkaupunkiseudusta entistäkin houkuttelevamman investointikohteen”, kertoo kunnanjohtaja.

Sitä on mukava muistella ensi viikolla, kun me kunnan opettajat olemme pakkolomautettuja joululomapäivänä. Ensi vuoden risukasaan paistaa aurinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti